Naisseuraa miehille suihinotto tekniikka

naisseuraa miehille suihinotto tekniikka

Jos olette jo jättäneet kondomin pois, hän ehkä haluaa, että nielet sperman. Kokeile välillä makukondomia tai maustettua liukuvoidetta. Kysy lupa, jos haluat sylkäistä penikselle. Lue myös: Nuole, ime, kiusaa Näin annat täydellistä suuseksiä. Voit myös neuvoa häntä poistamaan intiimikarvoituksensa tai vähintän trimmaamaan sitä.

Naisseuraa miehille suihinotto tekniikka - Näin otat suihin

Tällä tekniikalla jokainen suihinotto tuntuu miehestä erilaiselta. Lähteet: Askmen, All Women Stalk, Jacks Blow Job Lessons, m, lue myös: Sperma-allergia ja imettävät miehet  Nämä oudot seksimyytit ovatkin totta. Maku ja tuoksu vaihtelevat esimerkiksi ruokavalion ja päivänkierron mukaan ja niihin kyllä tottuu. Puhu tuhmia tai voihki. Ejakulaatio on suihinoton huipentuma. naisseuraa miehille suihinotto tekniikka

Naisseuraa Miehille Free: Naisseuraa miehille suihinotto tekniikka

Ole ylpeä kaikesta, minkä jo osaat, mutta myös valmis oppimaan ja kokeilemaan uutta. Huolehdi, että penis on kostea. Jatka välillä molemmin käsin. Leiki hänen peniksellän: voit varovasti läpsytellä sitä kasvojasi ja kieltäsi vasten ja hieroa sitä rintojesi välissä. Hän huomaa, jos olet vastahakoinen, ja se vaikuttaa hänenkin fiilikseensä. Lue myös: 10 huikeaa seksiasentoa  Näitä jokaisen parin täytyy kokeilla! Jos et pidä sperman mausta, voit yrittä viedä peniksen syvälle suuhusi, kun hän ejakuloi. Koskettele hänen sisäreisiän, alavatsaansa ja takapuoltaan. Usein mies makaa sängyllä selällän, mutta hän voi myös esimerkiksi nousta seisomaan, kun sinä laskeudut polvillesi hänen eteensä. Kommunikoi miehen kanssa, suihinotto onnistuu, kun keskustelette siitä. Etsi oikea asento, suihinotossa asentoa voi vaihdella aivan kuten yhdynnässäkin.

Noin naisseuraa miehille suihinotto tekniikka

Näytä kaikki viestit naisseuraa miehille suihinotto tekniikka →

Kommentti “Naisseuraa miehille suihinotto tekniikka”

  1. Valmistele suihinotto mieleiseksi myös sinulle.. Voit tehdä paljon sen eteen. Maku ja tuoksu vaihtelevat esimerkiksi.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *